Over ons

Waterakkers parkrun is een GRATIS, wekelijks 5km evenement voor deelnemers van elk niveau. Het vindt iedere zaterdag plaats om 9:00am in Waterakkers, noordkant van Rogdijk, 4847 AG Teteringen.

Het biedt de mogelijkheid voor iedereen, man of vrouw, jong of oud, uit de buurt regelmatig bij elkaar te komen, te genieten van de prachtige omgeving en daarbij lekker actief bezig te zijn. Wij willen iedereen motiveren om samen te (hard)lopen, joggen of wandelen. parkrun is toegankelijk voor iedereen en is echt volledig GRATIS!

Deelnemen is eenvoudig: je hoeft je alleen maar te registreren voor je allereerste parkrun. Het mooie is dat je dit maar één keer hoeft te doen! Daarna is het een kwestie van iedere zaterdag op tijd opstaan en naar het park gaan.

Elke week gaan we samen koffie drinken: {0}. Kom er gezellig bij! Wat dacht je van verhalen uitwisselen over je loop van vandaag, praten met andere parkrunners onder het genot van een kop thee of koffie en gewoon een belangrijk onderdeel vormen van deze nieuwe loopgemeenschap.

Of je nu een beginner bent, bezig aan de eerste stappen van je loopavontuur, of een ervaren atleet bent waarvoor dit een aanvulling is in het trainingsschema, je bent welkom om met ons mee te lopen.