Over ons

Máxima parkrun is een GRATIS, wekelijks 5 km loopevenement voor lopers van elk niveau. Het vindt iedere zaterdag plaats om 9:00am in Maximapark (‘t Lint), Uilenboslaan 1, (Adres van Anafora), 3451 GB, Utrecht. Het is geen wedstrijd tegen andere lopers, maar een 5 km loop met tijdwaarneming. Of je nu traint voor een marathon of gewoon lekker wilt wandelen, iedereen is welkom bij parkrun.

parkrun biedt de mogelijkheid om iedereen, man of vrouw, jong of oud, uit de buurt regelmatig bij elkaar te komen, te genieten van de prachtige omgeving en daarbij lekker actief bezig te zijn. Wij willen iedereen motiveren om samen te (hard)lopen, joggen of wandelen, ongeacht het niveau. parkrun is toegankelijk voor iedereen en is volledig GRATIS!

Deelnemen is eenvoudig: je hoeft je alleen maar te registreren voor je allereerste parkrun. Het mooie is dat je dit maar één keer hoeft te doen! Daarna is het een kwestie van iedere zaterdag op tijd opstaan en naar het park gaan.

Het restaurant Anafora ligt midden in het park en de route zal rondom het restaurant gaan. Het restaurant opent om 10 uur, andere mogelijkheden voor wat koffie of thee na het lopen is bij het sportcentrum Ouderijn ten zuiden van het park.

Post Run Coffee

Anafora restaurant is located within the park and the route goes around this restaurant. It currently opens at 10am. Other options for a cup of coffee or tea afterwards will be the Sportcentrum Ouderijn at the south of the Maximapark - please come and join us! Wat dacht je van verhalen uitwisselen over je loop van vandaag, praten met andere lopers onder het genot van een kop thee of koffie en gewoon een belangrijk onderdeel vormen van deze nieuwe loopgemeenschap.

Of je nu een beginner bent, bezig aan de eerste stappen van je loopavontuur, of een ervaren atleet bent waarvoor dit een aanvulling is in het trainingsschema, je bent welkom om met ons mee te lopen.


  • Programmering Maximapark: