Over ons

Goffert parkrun is een GRATIS, wekelijks 5 km loopevenement voor lopers van elk niveau. Het vindt iedere zaterdag plaats om 9:00am in Goffertpark, Muntweg / Slotemaker de Bruïneweg, 6532TP, Nijmegen. Het is geen wedstrijd tegen andere lopers, maar een 5 km loop met tijdwaarneming. Of je nu traint voor een marathon of gewoon lekker wilt wandelen, iedereen is welkom bij parkrun.

parkrun biedt de mogelijkheid om iedereen, man of vrouw, jong of oud, uit de buurt regelmatig bij elkaar te komen, te genieten van de prachtige omgeving en daarbij lekker actief bezig te zijn. Wij willen iedereen motiveren om samen te (hard)lopen, joggen of wandelen, ongeacht het niveau. parkrun is toegankelijk voor iedereen en is volledig GRATIS!

Deelnemen is eenvoudig: je hoeft je alleen maar te registreren voor je allereerste parkrun. Het mooie is dat je dit maar één keer hoeft te doen! Daarna is het een kwestie van iedere zaterdag op tijd opstaan en naar het park gaan.

Elke week genieten we na afloop van de parkrun van koffie bij “PUUX” - wees welkom!

Post Run Coffee

Every week we grab a post parkrun coffee at “PUUX” - please come and join us! Wat dacht je van verhalen uitwisselen over je loop van vandaag, praten met andere lopers onder het genot van een kop thee of koffie en gewoon een belangrijk onderdeel vormen van deze nieuwe loopgemeenschap.

Of je nu een beginner bent, bezig aan de eerste stappen van je loopavontuur, of een ervaren atleet bent waarvoor dit een aanvulling is in het trainingsschema, je bent welkom om met ons mee te lopen.